Septembar u LABOSU - Labos

 

NovostiSeptembar u LABOSU

Dolaskom mjeseca septembra pripremili smo posebne ponude jer nakon godišnjih odmora septembar je novi početak i savršeno vrijeme da se posvetimo sebi i svom zdravlju.

  • GRATIS hormone štitne žlijezde (TSH, FT3, FT4) ili markere prostate (fPSA, tPSA) uz kupljeni LABOS paket zdravlja koji obuhvata važne laboratorijske pretrage kao dobar uvid u zdravstveno stanje. Probrani parametri su kvalitetan pokazatelj zdravstvene kondicije. LABOS paket zdravlja se sastoji od analiza kompletne krvne slike, glukoze, željeza, holesterola i triglicerida, AST i ALT kao procjenu funkcije jetre, urea i kreatinin kao funkciju bubrega i sedimentacije kao faktora upale. Cijena paketa uz GRATIS po izboru hormoni štitnjače ili krvni test prostate iznosti 35,00 KM i nalaz je gotov isti dan.
  • Akcijsku cijenu za analizu vitamina D koji je ključan za pokretanje odbrambenog sistema tijela, te se slobodno može reći da štiti od virusa i bakterija, ali i od nastanka malignih bolesti. Nizak nivo vitamina D vodi ka inzulinskoj rezistenciji, hiperlipidemiji, diabetesu i kardiovaskularnim bolestima. Vitamin D utiče na procese ranog starenja i rani gubitak kose. Akcijska cijena analize je 30,00 KM.

Obriši umor i bore, sačuvaj ljepotu i svoje zdravlje.

Otkrijte jesen u bojama zdravlja. Septembar u LABOS Laboratoriji.